Înregistrează-te

OBŢII 50 DE ROTIRI GRATUITE

Nicio depunere necesară şi nu trebuie să pariezi pentru a revendica
În plus, obţii un bonus de 100% la prima depunere şi 200 de rotiri gratuite.

Înregistrează-te

Înregistrează-te

Şi verifică-ţi contul.

Joacă

Vei obţine 50 de rotiri gratuite în câteva minute.

Depune

Obţine un bonus de 100%, în limita a 2.000 de lei, atunci când depui minimum 50 de lei folosind codul 'RO2000'. În plus, obţii 200 de rotiri gratuite.

security

Jocuri sigure şi securizate

devices-casino

Mai multe moduri de a juca în cazino

support

Echipă Serviciu Clienţi dedicată, disponibilă non-stop

50 de rotiri gratuite - Termeni şi Condiţii

Care este oferta

Noii jucători de cazino pot revendica rotiri gratuite ca parte a ofertei noastre de bun venit.

Când se derulează oferta

Această ofertă este valabilă începând din 13 iulie 2021 şi este în curs.

Cine este eligibil pentru a participa şi cum te poţi califica

Oferta este disponibilă doar pentru jucătorii care au înregistrat un nou cont Stars prin intermediul produsului de cazino după 13 iulie 2021 şi este strict limitată la una per persoană/adresă/adresă IP.

Revendicarea şi folosirea ofertei

Vei primi 50 de rotiri gratuite după 30 de minute de la verificarea cu succes a contului.

Fiecare rotire gratuită va acorda un pariu de 0,25 lei.

Rotirile gratuite expiră în 7 zile după ce au fost depuse în cont. După expirare, toate rotirile rămase şi câştigurile în aşteptare vor fi pierdute.

Cerinţe de pariere şi limitări în funcţie de tipul de joc

Rotirile gratuite pot fi utilizate doar în Stars Invaders Classic sau Diamond Stars Classic şi nu pot fi schimbate pentru cash sau rotiri gratuite în alte jocuri.

Câştigurile din rotiri gratuite vor fi plătite după ce s-au jucat toate rotirile şi vor fi acordate sub formă de cash fără restricţii de retragere şi fără condiţii de pariere.

Ce altceva mai trebuie să ştii

În cazul în care verificarea unui cont nu este finalizată sau nu respectă verificările noastre de conformitate sau dacă orice document solicitat ca parte a verificării contului nu este furnizat într-o perioadă rezonabilă de timp sau, dacă este furnizat, nu îndeplineşte cerinţele noastre referitor la identitatea jucătorului care doreşte să deschidă contul şi/sau referitor la autenticitatea unui asemenea document, ne rezervăm dreptul de a refuza oferta.

Jucătorii pot profita de o singură ofertă de bun venit în cadrul produsului nostru de cazino.

Dă click aici pentru mai multe informaţii despre rotirile gratuite.

Citeşte aici Termenii şi Condiţiile generale ce guvernează promoţiile.


Bonus de 100% la depunere şi 200 de rotiri gratuite - Termeni şi Condiţii

Care este oferta

Noii jucători de cazino pot revendica un bonus instant de cazino şi rotiri gratuite ca parte a ofertei noastre de bonus la prima depunere.

Când se derulează oferta

Această ofertă este valabilă începând din 7 iunie 2022, la 12:00 BST, şi este în curs.

Cine este eligibil pentru a participa şi cum te poţi califica

Oferta este disponibilă doar pentru jucătorii care au înregistrat un nou cont Stars prin intermediul produsului de cazino după 7 iunie 2022, la 12:00 BST. Oferta este strict limitată la una per persoană/adresă/adresă IP.

Pentru a fi eligibili pentru această ofertă, jucătorii trebuie să depună minimum 50 de lei folosind codul la depunere RO2000. Valoarea maximă eligibilă de depunere este de 2.000 de lei.

Depunerile efectuate prin intermediul e-wallet-urilor nu vor fi eligibile pentru această ofertă.

Revendicarea şi folosirea ofertei

După depunerea cu succes, jucătorilor li se va depune un bonus instant de cazino pentru de 2 ori suma depusă (1x sumă contribuită + 1x fonduri bonus). Soldul maxim depus este 4.000 de lei, care va fi atribuit pentru o depunere de 2.000 de lei cash. Orice sumă depusă rămasă, care depăşeşte valoarea maximă eligibilă de depunere, va fi depusă în contul tău sub formă de cash.

În plus, jucătorii vor primi 200 de rotiri gratuite după depunere. Fiecare rotire gratuită va acorda un pariu de 0,25 lei.

Bonusul instant de cazino (şi orice câştiguri derivate din mize plasate prin utilizarea bonusului) va expira în 28 de zile de la emitere dacă nu sunt îndeplinite în totalitate condiţiile de pariere.

Rotirile gratuite expiră în 7 zile după ce au fost depuse în cont. După expirare, toate rotirile rămase şi câştigurile în aşteptare vor fi pierdute.

Cerinţe de pariere şi limitări în funcţie de tipul de joc

Rotirile gratuite pot fi utilizate doar în sloturile Diamond Stars Classic şi Stars Invaders Classic şi nu pot fi schimbate pentru cash sau rotiri gratuite în alte jocuri.

Câştigurile din rotiri gratuite vor fi plătite după ce s-au jucat toate rotirile şi vor fi acordate sub formă de cash fără restricţii de retragere şi fără condiţii de pariere.

Pentru a converti bonusul instant de cazino şi orice alte câştiguri în cash ce poate fi retras, jucătorii trebuie să câştige 1 Punct de eliberare per 1 leu din bonusul instant de cazino acordat, înainte de data expirării bonusului.

Doar jocul în sloturi va contribui 100% în cadrul necesarului tău de pariere.

La plasarea unui pariu, vor fi luate fonduri proporţional din soldul fondurilor bonus disponibile şi din suma contribuită curentă disponibilă. Dacă suma fondurilor bonus disponibile şi suma contribuită împreună nu sunt suficiente pentru a efectua un pariu, atunci soldul rămas este luat din soldul de bani reali. Cu toate acestea, doar suma contribuită şi fondurile bonusului vor contribui în cadrul calculului pentru condiţiile de pariere şi nu porţiunea de pariu efectuată folosind soldul de bani reali.

Pariul maxim permis la utilizarea fondurilor bonus instant de cazino este de 25 de lei per rundă şi de 0,25 lei per linie. La plasarea unui pariu care depăşeşte această sumă, suma suplimentară va fi luată din soldul de bani reali, dacă este disponibil.

Toate pierderile care apar atunci când joci în jocuri de cazino folosind bonusul instant de cazino vor fi scăzute proporţional din partea de bonus instant de cazino care reprezintă depunerea iniţială cash a ta şi fondurile din bonus primite.

Jucătorii pot retrage suma contribuită în orice moment. Cu toate acestea, prin retragerea sumei contribuite, orice fonduri de bonus rămase se vor pierde, dacă nu au fost îndeplinite în totalitate condiţiile de pariere. Renunţarea la pachetul tău de bonus îţi va face disponibil imediat soldul contribuit, dar fondurile din bonus se vor pierde. Poţi urmări valoarea de renunţare a bonusului tău prin intermediul meniului 'Recompensele mele'.

Orice câştiguri derivate din mize plasate din utilizarea bonusurilor instant de cazino sunt considerate parte a bonusului până când sunt câştigate Punctele de eliberare necesare pentru convertirea bonusului în cash. După ce jucătorul câştigă necesarul de Puncte de eliberare, soldul bonusului instant de cazino va fi convertit în bani reali şi depus în contul său pe loc, după ce iese din toate sesiunile de joc.

Jucătorii pot verifica toate bonusurile instant de cazino pe care le au, împreună cu informaţii referitoare la datele de expirare, necesarul de Puncte de eliberare şi multe altele, în meniul 'Recompensele mele'.

Ce altceva mai trebuie să ştii

Jucătorii pot profita de o singură ofertă la prima depunere în cadrul produsului nostru de cazino.

Dă click aici pentru informaţii complete despre cum sunt acordate Punctele de eliberare per tip de joc.

Dă click aici pentru mai multe informaţii despre rotirile gratuite.

Dă click aici pentru mai multe detalii despre bonusurile instant de cazino.

Citeşte aici Termenii şi Condiţiile generale ce guvernează promoţiile.